Product was successfully added to your shopping cart.
Moja košarica 0Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Vsi izdelki

Set Descending Direction

   

Izdelki 11 do 17 od 17 skupaj

 1. 1
 2. 2
 1. Nasaleze Mint – preprečuje alergijski nahod

  Ob redni uporabi ustavi kihanje in izcedek iz nosu, varuje pred srbečimi in pekočimi očmi. Nasaleze je pršilo za nos v prahu, ki naredi mehansko zaščitno plast na sluznici nosu in tako preprečuje alergije na cvetni in hišni prah, pršice, prhljaj domačih živali…
 2. Natto NKCP – skrivnost japonske dolgoživosti

  Japonci so znani po svoji dolgoživosti, z manj srčno-žilnih bolezni. Natto je tradicionalna japonska jed iz fermentirane soje, ki jo vsakodnevno uživajo že stoletja.
 3. Neptunovo krilovo olje – najučinkovitejše omega-3

  Omega-3 so nujne za zdravje srca, oči, možganov… Zaradi izvrstne biološke dostopnosti v celice zadostuje 1 kapsula Neptunovega krilovega olja (NKO) dnevno, po njem ni spahovanja.
  19,96 €
 4. Neptunovo krilovo olje za otroke

  Za zdravo rast in razvoj otrok so nujno potrebne esencialne maščobne kisline. Skupaj z vitaminom D3, ki prispeva k normalni rasti in razvoju kosti otrok in izvlečkom boragovega olja je odlična, za otroke zasnovana formulacija.
  18,68 €
 5. S-biotik Forte – probiotiki s prebiotiki

  Pri porušeni črevesni flori se priporoča jemanje probiotikov. Kar 20 milijard probiotikov je v eni kapsuli, zato zadostuje že 1 na dan. Za odlično delovanje. S-biotik Forte poleg probiotikov vsebuje še prebiotike s katerimi se prvi hranijo. Je brez glutena in mleka.

  12,95 €
 6. Sensoril - ob stresu

  Ste pod nenehnim pritiskom in vam gre vse na živce! Ste utrujeni in ne zmorete več vsakodnevnega tempa! Pomagal vam bo inovativni izvleček indijskega ginsenga (ašvagande) v pripravku Sensoril! Z njim boste lažje kos vsakodnevnim obremenitvam, z uravnanim dotokom energije. Vaše misli pa bodo osredotočene in umirjene.
 7. SiliFit – za normalno delovanje jeter

  5-krat močnejši od drugih izvlečkov pegastega badlja. Da bodo vaša jetra delovala s polno močjo. Za razstrupljanje zadostuje le 1 kapsula dnevno. SiliFit vsebuje silibin, najbolj bioaktiven izvleček pegastega badlja povezan s fosfolipidi.
  18,51 €
Nalaganje ...Load More ...
Set Descending Direction

   

Izdelki 11 do 17 od 17 skupaj

 1. 1
 2. 2