Product was successfully added to your shopping cart.
Moja košarica 0Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Izpostavljeni izdelki vstopna stran

Set Descending Direction

   

Izdelkov 8

 1. Glukoril – tradicionalni izvlečki podpirajo presnovo sladkorja v krvi

  Primeren je za vse s povišanim sladkorjem v krvi, tudi za diabetike. Učinkovita kombinacija 5 sestavin prispeva k vzdrževanju normalne ravni sladkorja v krvi. Izvlečki cimeta, banabe in gymnema sylvestre podpirajo presnovo sladkorja v krvi.
 2. ImunoBran® 1000 – po kemoterapiji

  Izberite učinkovit, preizkušen in varen izdelek. Primeren je tudi za otroke.
 3. KalmCold – za nos, grlo in žrelo, ko napadejo virusi

  Pozimi in v prehodnih mesecih je obdobje virusnih obolenj (prehladi, viroze in gripe). Začnite jemati KalmCold takoj, ko vas napadejo virusi. Blagodejni učinek na nos, grlo in žrelo imajo patentirani izvlečki justicije, črnega bezga in pelargonije.

  Za odrasle in otroke.

 4. Mikomed z izvlečki 6 medicinskih gob

  Unikatna kombinacija izvlečkov 6 izbranih medicinskih gob, tudi Ganoderme lucidum (reiši) za podporo imunskemu sistemu in krepitvi naravne odpornosti. Z inovativno sestavo nudi vrhunsko kakovost, ki je daleč pred konkurenčnimi izdelki z medicinskimi gobami.
 5. Neptunovo krilovo olje – najučinkovitejše omega-3

  Omega-3 so nujne za zdravje srca, oči, možganov… Zaradi izvrstne biološke dostopnosti v celice zadostuje 1 kapsula Neptunovega krilovega olja (NKO) dnevno, po njem ni spahovanja.
 6. Neptunovo krilovo olje za otroke

  Za zdravo rast in razvoj otrok so nujno potrebne esencialne maščobne kisline. Skupaj z vitaminom D3, ki prispeva k normalni rasti in razvoju kosti otrok in izvlečkom boragovega olja je odlična, za otroke zasnovana formulacija.

  cena: 18,68 €

  spletna cena 11,50 €

  Že za: 9,78 €
 7. S-biotik Forte – probiotiki s prebiotiki

  Pri porušeni črevesni flori se priporoča jemanje probiotikov. Kar 20 milijard probiotikov je v eni kapsuli, zato zadostuje že 1 na dan. Za odlično delovanje. S-biotik Forte poleg probiotikov vsebuje še prebiotike s katerimi se prvi hranijo. Je brez glutena in mleka.

 8. SaffraMed z žafranom za pozitivno razpoloženje

  Normalno delovanje živčnega sistema, pozitivno razpoloženje in mentalno ravnovesje brez zmanjšanja spolne in erektilne funkcije so cilj mnogih. Zapisi o uporabi žafrana segajo že v čase tradicionalne perzijske medicine.
Nalaganje ...Load More ...
Set Descending Direction

   

Izdelkov 8