Product was successfully added to your shopping cart.
Moja košarica 0Izdelkov

Vaša košarica je prazna

  • Natto NKCP – skrivnost japonske dolgoživosti Natto NKCP – skrivnost japonske dolgoživosti

Natto NKCP – skrivnost japonske dolgoživosti

Hiter pregled

Japonci so znani po svoji dolgoživosti, z manj srčno-žilnih bolezni. Natto je tradicionalna japonska jed iz fermentirane soje, ki jo vsakodnevno uživajo že stoletja.

Zaloga: Na zalogi

39,93 €
  • Ob nakupu 2 ali več, cena 37,53 € za kom.  prihranek 6%
  • Ob nakupu 3 ali več, cena 35,54 € za kom.  prihranek 11%

Srce in ožilje

Stari smo toliko, kot je staro naše ožilje. Če se kri slabo pretaka po žilah, se močno poveča tveganje za nastanek tromboze.

Japonci so znani po svoji dolgoživosti, z manj srčno-žilnih bolezni. Natto je tradicionalna japonska jed iz fermentirane soje, ki jo vsakodnevno uživajo že stoletja.


Kaj je natto NKCP?

Natto NKCP je patentiran in standardiziran izvleček iz fermentirane soje natto, brez značilnega vonja in okusa. Je 100% naraven in ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov. Vsebuje prečiščene trombolitične encime vključno z natokinazo (nattokinase), ne vsebuje vitamina K2. Več informacij o natto NKCP je na voljo na spletni strani NKCP.org.


Imate vprašanje? Želite nasvet?

Pokličite nas, tudi za naročilo.

03 56 300 22 Pišite nam


Kaj je v 1 tableti natto NKCP? Kako naj ga jemljem?

Sestavine v 1 tableti: patentirani izvleček kulture natto bacilli 125 mg, sredstvi za povečanje prostornine: mikrokristalinična celuloza, rezistentni dekstrin, emulgator: saharozni estri maščobnih kislin, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid, glazirno sredstvo: šelak.

Natto NKCP jemljite redno, 1 – 2 tableti dnevno, po jedi, najbolje zvečer.

Pakiranje: 60 tablet, prehransko dopolnilo.

Opozorilo: če se zdravite z zdravili povezanimi s trombozo ali pretočnostjo krvi, se pred jemanjem natto NKCP zaradi možnega sinergijskega učinka, posvetujte z zdravnikom.