Product was successfully added to your shopping cart.
Moja košarica 0Izdelkov

Vaša košarica je prazna

  • Caricol – urejena prebava za odlično počutje Caricol – urejena prebava za odlično počutje
Previous

Nasaleze Mint – preprečuje alergijski nahod

Previous

Neptunovo krilovo olje – najučinkovitejše omega-3

Caricol – urejena prebava od želodca do konca črevesja

Hiter pregled

Za učinkovito in urejeno prebavo ter notranji mir v vašem črevesju, s svojimi encimi in prebavnimi lastnostmi, poskrbi Caricol. Vaša prebavila se napolnijo z energijo, zato se prebava izboljša. Pri zaprtosti, razdražljivem črevesju, napihnjenosti, bolečem iztrebljanju, zgagi…

Zaloga: Na zalogi

19,96 €
  • Ob nakupu 2 ali več, cena 17,96 € za kom.  prihranek 10.02%
  • Ob nakupu 4 ali več, cena 16,97 € za kom.  prihranek 14.98%

Urejena prebava je temelj zdravja

Učinkovita prebava je temelj zdravja in dobrega počutja, saj:

- oskrbuje telo s hranilnimi snovmi in energijo,
- odstranjuje škodljive odpadne snovi,
- v črevesju izgrajuje odporen imunski sistem,
- vpliva na psihično, čustveno infizično stanje celotnega organizma.


Za urejeno prebavo je odločilno kdaj, kako in kaj jemo. Sodobni način življenja z obilo stresa, nezdravo prehrano, premalo gibanja in tudi onesnaženim okoljem negativno vplivajo na našo prebavo. Razdražena, oslabljena ali motena prebava lahko močno vpliva na naše zdravje, dobro počutje in kakovost življenja.

Neurejena prebava nas opozarja z: napenjanjem, krči, bolečinami v trebuhu, zaprtostjo, tiščanjem, razdražljivim črevesjem, bolečinami ob iztrebljanju. Pojavlja se občutek prenapolnjenosti, hrana kar noče iz želodca. Prisotni so lahko zgaga, spahovanje, vetrovi…Urejena prebava za odlično počutje od želodca do konca črevesja

Caricol s svojimi encimi in prebavnimi lastnostmi poskrbi za učinkovito in urejeno prebavo ter prinaša notranji mir za vaše črevesje.

Caricol vaša prebavila napolni z energijo, zato se zaužita hrana lažje prebavi in za seboj pusti le dobro počutje: za vaš vsakodnevni nasmešek.

Caricol pomaga naravni peristaltiki in izboljša redno praznjenje črevesja. Izboljša prebavo po težjih obrokih, lajša prebavne težave na potovanjih (dolgi poleti, prehranske in klimatske spremembe), izboljša šibko prebavo otrok, starejših in bolnikov. Olajša občutek polnosti in napihnjenosti, uravnava prebavno moč.100 % naraven, brez dodatkov in alergenov

Caricol je 100 % naraven bio sadni pripravek v obliki pireja, ki se enostavno zaužije po obroku. Caricol ne vsebuje konzervansov ali barvil, je brez dodanega sladkorja. Caricol je brez gostil, polnil, glutena, laktoze, soje.


Imate vprašanje? Želite nasvet?

Pokličite nas, tudi za naročilo.

03 56 300 22 Pišite nam


Delček Havajev pri vas doma

Zaščitena receptura za Caricol prihaja s Havajev, je 'hišno zdravilo' tamkajšnjega budističnega samostana Lotus.

Pri pripravi, ki poteka po principu tradicionalne kitajske in ajurvedske medicine, uporabljajo le sadeže, ki so dozoreli na drevesu.

Patentirani postopek priprave Caricola temelji na energetizaciji. S tem se ojačajo naravne prebavne lastnosti papaje.

Učinki Caricola so preverjeni s študijami in kažejo kar 7-kratno izboljšanje prebavnih lastnosti in za 4-krat večjo encimsko moč kot v surovem sadežu papaje.

Caricol lahko imenujemo kar »power koncentrat« in je prava izbira za vse, ki iščejo učinkovit naravni proizvod za uravnavanje in izboljšanje prebave.


Kaj vsebuje 1 vrečica Caricola? Kako ga jemljemo?

1 vrečica Caricola (21 ml) vsebuje:

93,9 % sadež drevesno zrele papaje,
6 % bio koncentrata iz sadnega soka manga in slive,
0,1 % naravne arome.

V pakiranju je 20 paličastih vrečic po 21 ml (skupaj 420 ml). Zaradi razlik v pridelku so možna manjša odstopanja v barvi, okusu in strukturi.

Caricol je primeren za vse starostne skupine. Tudi za diabetike (1 vrečica = 0,2 KE). Odrasli jemljejo 1 – 2 vrečici dnevno, otroci pa pol do 1 vrečic dnevno, po obroku. Vrečica se pretrga, vsebina pa iztisne direktno v usta ali na žlico.

Caricol se jemlje redno, lahko skozi daljše obdobje. Zaradi enoodmernih vrečic se enostavno vzame na pot.

Certifikat


100 % bio – 100 % naravno.

Caricol za dietetsko uravnavanje zaprtosti in napihnjenosti. Dietetično živilo za posebne zdravstvene namene (dodatek k bolnikovi prehrani).