Product was successfully added to your shopping cart.
Moja košarica 0Izdelkov

Vaša košarica je prazna

  • Cardiomed – uravnava maščobe v krvi Cardiomed – uravnava maščobe v krvi
Previous

Neptunovo krilovo olje – najučinkovitejše omega-3

Previous

KurkuFit 30 – kurkumin z 29-krat boljšim izkoristkom

Cardiomed – uravnava maščobe v krvi (holesterol)

Hiter pregled

Znižajte holesterol s 100% naravnim izdelkom brez dodatkov. Cardiomed se priporoča vsem s povišanim holesterolom in trigliceridi v krvi, tudi pri jemanju zdravil za zniževanje holesterola. Tudi po srčnem infarktu, možganski kapi ali angini pektoris.

Zaloga: Na zalogi

19,96 €
  • Ob nakupu 2 ali več, cena 17,96 € za kom.  prihranek 10%
  • Ob nakupu 4 ali več, cena 16,97 € za kom.  prihranek 15%

Povišan holesterol ubija tiho

Povišan holesterol je dejavnik tveganja uničujočih srčno-žilnih obolenj. Ker povišan holesterol ne boli, se marsikdo niti ne zaveda njegove grožnje. Holesterol je telesu nujno potreben, saj je sestavina celičnih membran in osnova za tvorbo hormonov. Tvori se v jetrih, dobimo ga tudi s hrano. V telesu se nahaja v več oblikah, zato ni ves holesterol slab. O slabem LDL holesterolu se ve, da se pri povišanih vrednostih odlaga na žilne stene, jih postopoma maši in trdi. Če nastane krvni strdek, se zagozdi v zožitvi, prekine se tok krvi in nastane kap ali infarkt. Po drugi strani obstaja še dobri HDL holesterol, ki preprečuje nalaganje slabega holesterola na steno žil. Zato je bolj kot skupni holesterol pomembno vedeti kakšno je razmerje med dobrim HDL in slabim LDL holesterolom. Tudi trigliceridi so v normalnih vrednostih zdravju zelo pomembni, saj predstavljajo zalogo energije. Previsoke vrednosti LDL in trigliceridov vodijo do nastanka uničujočih srčno-žilnih bolezni. V Sloveniji znaša smrtnost preko 40 %.


Cardiomed – za dietetsko uravnavanje srčno-žilnih bolezni (holesterola)

Cardiomed se priporoča ljudem:
  • s povišanim holesterolom in trigliceridi v krvi,
  • po prebolelih srčno-žilnih dogodkih (srčni infarkt, angina pektoris, možganska kap),
  • ob jemanju zdravil za zniževanje holesterola. Z jemanjem Cardiomeda uravnavate nivo holesterola in trigliceridov. Ne samo, da se znižajo vrednosti skupnega in slabega LDL holesterola, pomembno se dvige tudi dober HDL holesterol. Zato se Cardiomed priporoča tudi ljudem, ki se že zdravijo z zdravili za zniževanje holesterola. Cardiomed ne povzroča neželenih učinkov in se ga lahko jemlje neomejeno dolgo.

Kako Cardiomed deluje?

Klinične študije so potrdile, da Cardiomed ob rednem jemanju: * zniža skupni holesterol za 13 %, * zniža trigliceride za 11 % in * zniža slab LDL holesterol za 33 % * poviša dober HDL holesterol za 43 %.Faktor tveganja za nastanek srčno-žilnih bolezni

Omega-3 indeks je novi faktor tveganja za nastanek srčno-žilne bolezni. Bližje je vrednosti 8, nižje je tveganje srčno-žilnih bolezni. Cardiomed (NKO) ima omega-3 indeks 6,67.


Kaj je Cardiomed?

Cardiomed je 100 % naravni lipidni izvleček iz morskih rakcev vrste Euphausia superba (antarktični kril). Vsebuje omega-3 maščobne kisline z odlično biološko dostopnostjo v celice. Cardiomed vsebuje idealno razmerje med omega-3 in omega-6 kislinami 15:1. Za stabilnost poskrbijo naravno prisotni antioksidanti, zato dodajanje škodljivih konzervansov ni potrebno. Preverjeno ne vsebuje težkih kovin, PCB, pesticidov…

Cardiomed ima visoko sposobnost vezave prostih radikalov ORAC vrednost je 378, to je 34-krat boljšo kot pri koencimu Q10.


Kako se jemlje Cardiomed?

Prve tri mesece se priporočata 2 kapsuli dnevno, nato po 1 kapsula dnevno kot vzdrževalni odmerek. Kapsule se pogoltne cele z nekaj tekočine, najboljše pri zajtrku.


Imate vprašanje? Želite nasvet?

Pokličite nas, tudi za naročilo.

03 56 300 22 Pišite nam


Kaj vsebuje Cardiomed?

  • ena vegetaijanska kapsula vsebuje 500 mg Neptunovega krilovega olja.Sestavine: Neptunovo krilovo olje (NKO), hidroksipropilmetil celuloza (kapsula).

V pakiranju je 30 kapsul. Dietetično živilo za posebne zdravstvene namene. Dodatek k bolnikovi prehrani.

Alergeni: proizvod iz rakov. Opozorilo: pri zdravljenju z zdravili proti strjevanju krvi se pred jemanjem Cardiomeda posvetujte z zdravnikom.