Product was successfully added to your shopping cart.
Moja košarica 0Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Izdelki po namenu

Set Descending Direction

   

Izdelkov 6

 1. BioBran 250 – za intenzivno aktivacijo

  Pripravljen je iz ovojnice riža (bran) in obdelan z encimi iz gob šitake tako, da je omogočena absorpcija v krvožilni sistem. Tam pride v stik z imunskimi celicami organizma.
 2. Caricol – urejena prebava od želodca do konca črevesja

  Za učinkovito in urejeno prebavo ter notranji mir v vašem črevesju, s svojimi encimi in prebavnimi lastnostmi, poskrbi Caricol. Vaša prebavila se napolnijo z energijo, zato se prebava izboljša. Pri zaprtosti, razdražljivem črevesju, napihnjenosti, bolečem iztrebljanju, zgagi…
 3. ImunoBran® 1000 – po kemoterapiji

  Izberite učinkovit, preizkušen in varen izdelek. Primeren je tudi za otroke.
 4. KalmCold – za nos, grlo in žrelo, ko napadejo virusi

  Pozimi in v prehodnih mesecih je obdobje virusnih obolenj (prehladi, viroze in gripe). Začnite jemati KalmCold takoj, ko vas napadejo virusi. Blagodejni učinek na nos, grlo in žrelo imajo patentirani izvlečki justicije, črnega bezga in pelargonije.

  Za odrasle in otroke.

 5. Nasaleze Children – preprečuje alergijski nahod

  Ob redni uporabi ustavi kihanje in izcedek iz nosu, varuje pred srbečimi in pekočimi očmi. Nasaleze je pršilo za nos v prahu, ki naredi mehansko zaščitno plast na sluznici nosu in tako preprečuje alergije na cvetni in hišni prah, pršice, prhljaj domačih živali…
 6. Neptunovo krilovo olje za otroke

  Za zdravo rast in razvoj otrok so nujno potrebne esencialne maščobne kisline. Skupaj z vitaminom D3, ki prispeva k normalni rasti in razvoju kosti otrok in izvlečkom boragovega olja je odlična, za otroke zasnovana formulacija.
Nalaganje ...Load More ...
Set Descending Direction

   

Izdelkov 6