Product was successfully added to your shopping cart.
Moja košarica 0Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Izdelki po namenu

Set Descending Direction

   

Izdelki 1 do 10 od 19 skupaj

 1. 1
 2. 2
 1. AktiUro – brusnica s kislico za zdrava sečila in čist mehur

  Aktivna kombinacija brusnic in rdeče kislice za vaš mehur in sečila. Izdelek z brusnicami kot ga še ni bilo! Učinkovitost se pokaže že v 24 urah.
 2. BioBran 250 – za intenzivno aktivacijo

  Pripravljen je iz ovojnice riža (bran) in obdelan z encimi iz gob šitake tako, da je omogočena absorpcija v krvožilni sistem. Tam pride v stik z imunskimi celicami organizma.
 3. Cardiomed – uravnava maščobe v krvi (holesterol)

  Znižajte holesterol s 100% naravnim izdelkom brez dodatkov. Cardiomed se priporoča vsem s povišanim holesterolom in trigliceridi v krvi, tudi pri jemanju zdravil za zniževanje holesterola. Tudi po srčnem infarktu, možganski kapi ali angini pektoris.
 4. Caricol – urejena prebava od želodca do konca črevesja

  Za učinkovito in urejeno prebavo ter notranji mir v vašem črevesju, s svojimi encimi in prebavnimi lastnostmi, poskrbi Caricol. Vaša prebavila se napolnijo z energijo, zato se prebava izboljša. Pri zaprtosti, razdražljivem črevesju, napihnjenosti, bolečem iztrebljanju, zgagi…
 5. Glukoril – tradicionalni izvlečki podpirajo presnovo sladkorja v krvi

  Primeren je za vse s povišanim sladkorjem v krvi, tudi za diabetike. Učinkovita kombinacija 5 sestavin prispeva k vzdrževanju normalne ravni sladkorja v krvi. Izvlečki cimeta, banabe in gymnema sylvestre podpirajo presnovo sladkorja v krvi.
 6. ImunoBran® 1000 – po kemoterapiji

  Izberite učinkovit, preizkušen in varen izdelek. Primeren je tudi za otroke.
 7. KalmCold – za nos, grlo in žrelo, ko napadejo virusi

  Pozimi in v prehodnih mesecih je obdobje virusnih obolenj (prehladi, viroze in gripe). Začnite jemati KalmCold takoj, ko vas napadejo virusi. Blagodejni učinek na nos, grlo in žrelo imajo patentirani izvlečki justicije, črnega bezga in pelargonije.

  Za odrasle in otroke.

 8. KurkuFit 30 – kurkumin z 29-krat boljšim izkoristkom

  Za dobro gibljive in mladostne sklepe. Za kožo, jetra, žolč in prebavo. Kurkumin iz kurkume je znan kot protivnetno sredstvo in odličen antioksidant, vendar ima v telesu zelo slab izkoristek. KurkuFit pa ima optimalen izkoristek.
 9. KurkuFit 60 – kurkumin z 29-krat boljšim izkoristkom

  Za dobro gibljive in mladostne sklepe. Za kožo, jetra, žolč in prebavo. Kurkumin iz kurkume je znan kot protivnetno sredstvo in odličen antioksidant, vendar ima v telesu zelo slab izkoristek. KurkuFit pa ima optimalen izkoristek.
 10. Mikomed z izvlečki 6 medicinskih gob

  Unikatna kombinacija izvlečkov 6 izbranih medicinskih gob, tudi Ganoderme lucidum (reiši) za podporo imunskemu sistemu in krepitvi naravne odpornosti. Z inovativno sestavo nudi vrhunsko kakovost, ki je daleč pred konkurenčnimi izdelki z medicinskimi gobami.
Nalaganje ...Load More ...
Set Descending Direction

   

Izdelki 1 do 10 od 19 skupaj

 1. 1
 2. 2